Loungen – Øl- og chokoladesmagning med kant

Er du ikke oprettet?

Så klik på knappen og opret en bruger. Det er nemt og hurtigt.

Vælger du, at modtage vores nyhedsbrev, bruger vi din mailadresse til det. Gør du ikke, bruger vi den kun til, at du kan logge ind.

Torsdag den 23. maj 2019 kl. 16.00-17:00

Se dine favoritter her

Få skærpet sanserne med en smagning på 5 øl og 5 chokolader. Øl er en oplevelse af bitterhed, sødme og krydderier – og det samme er chokolade. Oplev Herslev Bryghus og Friis-Holm chokolade præsentere øl og chokolade, hvor smage af bitter, sødt og surt giver helt nye smagsoplevelser. Herslev Bryghus udvikler øl til mad og Friis-Holm chokolade forfiner bønnesorters egen smag i processen fra bønne til plade.

Med Tore Jørgensen, direktør Herslev Bryghus og Mikkel Friis-Holm, direktør Friis-Holm chokolade.

Udstiller

Udstiller:Danske Ølentusiaster

Stand:B-07